Selectează o Pagină

Salon Mireasa le pregateste viitoarelor mirese o supriza speciala – o saptamana in care isi vor putea achizitiona rochia de mireasa mult visata cu o reducere de pana la 70% de la Salon Mireasa in intervalul 10-22, fara programare in prealabil.

Salon Mireasa pune la dispozitia ta o gama larga de rochii de mireasa, create de designeri renumiti.
Alege rochii de mireasa din colectii precum San Patrick, Enzoani, Blue by Enzoani, Beautiful by Enzoani, Demetrios, Benjamin Roberts si multe alte rochii incepand de la 299 RON!

Atunci cand pornesti in cautarea rochiei de mireasa, trebuie sa tii cont de cateva aspecte importante cum ar fi faptul ca rochia de mireasa trebuie sa reprezinte stilul tau, pentru ca rezultatul sa fie unul de exceptie. Indiferent de bugetul alocat pentru rochia de mireasa, la Salon Mireasa poti gasi rochia mult visata la un pret special in perioada 3-8 noiembrie

Alegand Salon Mireasa te vei remarca prin eleganta, simplitate si stil!

salon-mireasa-oradea

Despre Salon Mireasa

Salon Mireasa este de 11 ani partener al unor branduri de renume international precum San Patrick, Enzoani, Blue, Beautiful, Demetrios, Benjamin Roberts. La Salon Mireasa puteti gasi atat rochii de mireasa, rochii de seara si accesorii. In mediul online suntem prezenti pe site-ul www.salonmireasa.ro, cat si in cadrul retelelor sociale Facebook, Pinterest, Youtube, Instagram.

Salon Mireasa
Calea Clujului 67, Bihor, Oradea
contact@salonmireasa.ro
www.salonmireasa.ro