Selectează o Pagină

In ultimii ani, din ce in ce mai multe cupluri care isi organizeaza nunta, acorda o mult mai mare importanta detaliilor. Rezultatul dorit este de a avea o nunta unica in felul ei, un eveniment elegant, iar asta se reflecta prin toate acele mici detalii care fac diferenta…si totul incepe de la invitatiile de nunta… care cu cat sunt mai inedite cu atat sunt mai apreciate, scopul unui model fiind cel de a reprezenta cel mai bine personalitatea cuplului.
Si iata de ce, invitatiile realizate manual pot exprima cel mai bine caracterul mirilor, pentru ca acestea sunt complet personalizate. Culori armonios combinate, modele variate, creativitate si implicare pentru a obtine ceva unic, ceva non-conformist sau clasic si elegant, asta este ceea ce facem… incercam sa va indrumam pentru ca voi sa aveti elementele care conduc spre o nunta reusita, a carei detalii vor face diferenta, armonie a culorilor si finete care sa contribuie pentru reusita unui eveniment organizat cu mult gust si rafinament.
Papetaria pentru nunta trebuie să fie completa, de aceea in atelierul nostru realizam seturi complete in orice combinatie de culori. Putem realiza o invitatie originala care sa captureze esenta relatiei unui cuplu, adaugand o nota de unicitate, iar astfel invitatii vor fi surprinsi si placut impresionati de faptul ca … sunt altfel de invitatii … realizate manual.

invitatii de nunta oradea

E-shop: www.adorabil.ro
FB: www.facebook.com/pages/Adorabil/205290299601435