Selectează o Pagină

Sunt momente in viata care sunt unice si pe care doresti sa le pastrezi mereu vii in memorie. Foarte multe dintre astfel de clipe, in viata de familie, sunt legate de copii: primele mangaieri, primul zambet, primii pasi, primele cuvinte sau, daca e vorba despre fetite, prima pereche de cercelusi.

Iar noi, mamele sau viitoarele mame, avand o sensibilitate aparte cand vine vorba despre copii, ne dorim ca toate aceste momente sa fie cu adevarat deosebite. De aceea, suntem foarte atente cum le marcam in “albumul de familie”.

Imi amintesc cu drag cand, cu multi ani in urma, mama a scos din dulapul in care nu aveam voie sa “cotrobaim” o cutiuta mica rosie, spunandu-mi ca ea contine ceva special. Aveam 12 ani si tocmai se nascuse surioara mea; in cutiuta erau cercelusii mei “de botez” si mama imi cerea permisiunea sa-i oferim mezinei.

Mi-a revenit in minte episodul cand buna mea prietena, proaspata mamica, m-a rugat s-o ajut sa cumpere cercelusi pentru fetita ei. Cand am intrebat-o daca are vreo preferinta, mi-a spus ca nu are o imagine clara si ca nu-i poate descrie exact, insa ar vrea sa fie deosebiti.

A fost o destul de lunga si anevoioasa cautare, intrucat voia sa intruneasca cateva conditii: sa fie din aur, sa fie un model special pentru copii, sa aiba o inchizatoare sigura si comoda pentru urechiusa, sa fie cocheti si sa-i “sada bine” fetitei.

Asa s-a nascut in mintea mea ideea unui magazin de bijuterii special pentru copii. Si pentru a fi cat mai accesibil, el urma sa fie un butic online.

Imi doresc ca Mabel.ro sa fie locul in care multe mamici, nase sau prietene de mamici sa gaseasca cercelusii deosebiti care se potrivesc fetitelor speciale din viata lor.

cercei-bebeluse-fetite-oradea-bijuterii-aur

www.mabel.ro
www.facebook.com/cercelusimabel