Selectează o Pagină

Lateral este locul in care lucrurile se fac diferit.

Suntem o altfel de companie de IT. Cu sedii in Oradea, San Francisco, Cluj-Napoca si Targu Mures, le oferim solutii IT de inalta calitate clientilor nostri. Fie ca este vorba de aplicatii mobile sau web, sau chiar realizarea de prototipuri ce combina hardware cu software, intotdeauna suntem promotorii celor mai noi tehnologii din industrie. Dar cu toata tehnologia de ultima generatie, credem ca atuul nostru principal sunt oamenii – programatori, designeri si testeri cu ambitii mari, de a schimba lumea. De aceea, motto-ul nostru pentru anul acesta este “sa facem valuri”, sa crestem si sa ne dezvoltam impreuna, punand un accent pronuntat pe investitia in oameni.

Cu fiecare linie de cod, cu fiecare aplicatie si website, cu fiecare proiect ne dorim sa aducem un plus de valoare clientilor nostri, valoare ce depaseste incomparabil investitia. Prin expansiunea tehnologica, a scrie si a interpreta cod devine extrem de important. Lumea se schimba, iar noi, Lateral, stim ca trebuie sa investim constant in oameni pentru a tine pasul cu evolutia tehnologica si cu cerintele din ce in ce mai severe ale clientilor.

lateral-academy-cursuri-android-ios-oradea

Sa investim in oameni. Asa a aparut conceptul de LATERAL ACADEMY – o initiativa a companiei LATERAL prin care expertii nostri isi dedica timp, efort si pricepere pentru a-i invata pe altii – fie ca e vorba de studenti, programatori care vor sa invete un nou limbaj de programare sau pur si simplu persoane interesate sa descopere lumea programarii.

Initiativa de a oferi pentru inceput cursuri de iOS, Android si PHP este o premiera pentru piata din Oradea si nu numai. Pe parcurs gama de cursuri oferite urmeaza a fi extinsa pentu a acoperi majoritatea tehnologiilor solicitate de industrie, inclusiv pe subiecte mai putin tehnice cum ar fi tehnicile de testare sau de project management. Seminariile sunt concepute pe trei nivele: pentru incepatori, intermediari, respectiv pentru avansati. In cadrul cursurilor LATERAL ACADEMY, participantii vor primi atat materialele de curs, suportul teoretic, cat si exercitii practice pentru a valida informatiile primite. La terminarea cursurilor candidatii vor primi diploma care atesta insusirea cu succes a cunostintelor teoretice si practice specifice.

Insusirea acestor competente in raport cu nevoile companiilor de IT din intreaga lume ofera posibilitati nenumarate tuturor ce isi doresc o cariera in acest domeniu.

Inscrierile vor incepe din data de 05 mai 2015.
Pentru detalii sau inscrieri puteti accesa academy.lateral-inc.com
Mai multe informatii despre Lateral pot fi gasite in cadrul website-ului www.lateral-inc.com, in cadrul paginii de Facebook https://www.facebook.com/lateral.inc.