Selectează o Pagină

Sâmbătă, 18 Ianuarie 2014, ora 11:00 vă invităm la evenimentul de deschidere a primului CoderDojo din Oradea și al patrulea din țară. Evenimentul va avea loc în incinta partenerilor noștri Moszkva Café, pe strada Moscovei nr. 8. CoderDojo este o miscare open source, bazata pe voluntariat si mentorat, care opereaza cluburi de programare gratuite pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 16 ani. Participantii la dojo-uri invata sa codeze, sa dezvolte site-uri web, aplicatii informatice, jocuri pe calculator si isi formeaza deprinderi sociale intr-un mediu deschis, incluziv si informal. Avand o vechime de putin peste 2 ani, CoderDojo s-a raspandit in peste 250 de locatii din 30 de țări.

Coder-dojo-oradea-1

În România, Oradea este a patra locaţie după Bucureşti, Timișoara și Arad care intră în această reţea. Indiferent unde au loc, evenimentele CoderDojo sunt construite astfel încât să fie relaxate și vesele, să fie încurajată comunicarea dintre copii, respectiv dintre copii si mentor, învăţarea prin exemple şi exerciţii practice.
Începând de sâmbătă, și la Oradea entuziasmul copiilor si dorinta lor de a invata, combinate cu dedicatia, cunostintele si dorinta mentorilor de a impartasi vor fi exploatate la maxim.
În Oradea evenimentele CoderDojo vor avea loc în fiecare sâmbată dimineața începând cu 18 ianuarie 2014 ora 11:00 la Moszkva Cafe. Aici, copii cu vârste între 7 și 16 ani vor putea învăța gratuit să programeze cu ajutorul mentorilor voluntari și cu ajutorul aplicațiilor special create în acest scop.

Coder-dojo-oradea-2

Participarea la eveniment este gratuita!

Înscrierile se fac completând formularul din următorul link: https://www.facebook.com/CoderDojo.Oradea/app_206429986046631,
prin e-mail la adresele tudor.andrei@outlook.com si munteanu.andrei.c@gmail.com sau la numerele de telefon +40 751 221 926; +40 758 028 210.

Suntem mereu în căutare de voluntari care sunt dornici să ajute, astfel încât pentru a te alătura echipei nu trebuie decât să ne contactezi.

Linkuri utile:
CoderDojo Oradea: https://www.facebook.com/CoderDojo.Oradea
CodeDojo International: https://www.facebook.com/CoderDojo
CoderDojo Video – The Phenomenon: http://www.youtube.com/watch?v=I-3JWMqCaTM
CoderDojo International Web Site: http://coderdojo.com/
CoderDojo Kata (Opensource Knowledge): http://kata.coderdojo.com/wiki/Main_Page