Selectează o Pagină

program-transformare-pesonala-oradea

Program gratuit de transformare personală care se desfășoară în ORADEA sub forma unui CONCURS! Mai jos regăsești cum poți să te înscrii. Înscrierile se fac DOAR prin e-mail, iar fiecare participant va primi după ce ne trimite TOATE cerințele confirmarea de înscriere în concurs. Câștigătorii vor fi aleși de către un juriu, și nu aleatoriu. Concret dacă ești nemulțumit/nemulțumită de ce ești acum, de cum arați, de evoluția ta personală și vrei să faci o schimbare dar nu știi cu ce să începi, cum să procedezi, nu ai susținere, ești nemotivat și într-un con de umbră ATUNCI cu siguranță vrei să te înscrii în acest concurs.
Premiul constă în:
– 2 locuri în campania „Curajul schimbării”

Îți oferim gratuit timp de 3 luni:
– antrenori personali de sport
– consilier de nutriție
– consilier de dezvoltare personală
– consilieri de frumusețe
– consilieri de imagine
– servicii de întreținere corporală

Pentru a te înscrie te rugăm să ne trimiți:
– o fotografie de a ta recentă
– link-ul catre pagina ta de Facebook
– o descriere a ta în maxim jumătate de pagină, prin care să ne spui DE CE crezi că ai nevoie de acest program de transformare personală.

Pentru a participa trebuie să fii de acord, ca după desemnarea ta ca și câștigător, cu efectuarea de fotografii respectiv înregistrări video care să ateste evoluția ta personală.

Inscrierea cu cele enumerate mai sus se face prin e-mail la: concurs@evenimenteoradea.ro După ce primim datele tale vei primi o confirmare de înscriere în concurs. Această confirmarea NU înseamnă că ai câștigat.

Desemnarea câștigătorului va avea loc la începutul lunii Martie 2014 de către un juriu format din mai mulți membri și nicidecum aleatoriu, și se va face LIVE pe 02 Martie 2014, de la orele 17:00 in Era Shopping Park.

Perioadă de înscrieri: 07 – 27 Februarie 2014

Condiții de participare:
– dorința puternică de schimbare
– vârsta minimă 18 ani
– greutatea în cazul femeilor să fie mai mare cu 15 kilograme față de înălțime (de exemplu ai 1,60 înălțime, atunci trebuie să ai un minim de 75 de kilograme), iar la bărbați cu 20 de kilograme față de înălțime (dacă ai 1,70 înălțime, atunci cel puțin 90 kilograme greutate).