Selectează o Pagină

 3000 kg de cristale si o capacitate de 550 persoane – cea mai mare sala din Bihor

In Oradea a fost realizata probabil cea mai spectaculoasa sala de evenimente din vestul tarii ce poarta denumirea de Ambasador Oradea si poate gazdui atat evenimente corporate cat si evenimente private. Ambasador Oradea este locul pe care l-ai visat pentru evenimentele cu o capacitate de 550 de persoane si o parcare de 1000 de locuri.

Intrucat in judetul Bihor s-au oficiat doar in cursul anului trecut un numar de peste 7.000 de casatorii, fara a pune in calcul numarul evenimentelor private si al altor gen de evenimente, nevoia unei locatii de top care sa permita accesul unui numar considerabil de persoane era inerenta.

Prin inspiratia oradeanului Mircea Gherman, care colaboreaza cu companii importante din Dubai, a fost realizat decorul salii Ambasador Oradea situata in Oradea Shopping City. in plus, pentru partea de gastronomie au fost chemati cei mai buni bucatari printre care Masterchef Alexandru Nagy, presedintele Asociatiei de Gastronomie din Timisoara.

Investitorii din spatele acestei sali de evenimente isi doresc ca Oradea sa creasca ca potential, iar numarul evenimentelor de succes sa atraga aici persoane importante atat din Romania, cat si din strainatate.

Astfel, desi aceasta sala de evenimente a fost lansata de mai putin de o luna, Ambasador Oradea este o locatie recomandata chiar si de catre Catalin Botezatu si alte nume sonore din industria showbiz-ului.

 sala-evenimente-nunti-ambasador-osc-oradea

Sala de evenimente Ambasador Oradea este locul ideal pentru orice eveniment deosebit din viata ta. Mai multe informatii despre acest complex de evenimente pot fi gasite pe www.ambasadororadea.ro,
cat si in cadrul retelelor sociale:
www.facebook.com/Ambasador.Oradea.Sala.de.evenimente
www.youtube.com/channel/UCscYSUozInNMdN69fdrvDPg
www.vimeo.com/ambasadororadea
www.instagram.com/ambasadororadea
www.pinterest.com/ambasadororadea