Selectează o Pagină

Evenimentele fabuloase sunt de nelipsit din viata oradenilor ce isi doresc ca momentele speciale din viata acestora sa fie cu adevarat memorabile.
In acest weekend la sala de evenimente Ambasador Oradea, in cadrul unei nunti grandioase, mireasa a primit o vizita surpriza de la nimeni altii decat trupa Voltaj.
Cei de la Voltaj au venit tocmai de la Bucuresti pentru a ii oferi miresei un concert live la propria nunta. Din repertoriul acestei trupe nu au lipsit hituri precum ”20 de ani”,”Si ce”, “Mi-e dor de”, “Noapte buna”, “De maine”, “Vara trecuta”, “Hai sus”, “Albinuta” sau “Da vina pe Voltaj”.
Pana acum cativa ani trupele favorite ale oradenilor puteau fi ascultate live doar in cadrul unor festivaluri precum Toamna Oradeana. Acum insa aceste formatii se numara printre optiunile tinerilor casatoriti ce isi doresc sa marcheze intr-un mod grandios acest eveniment important din viata lor.
Bunul gust al oradenilor impune cresterea standardelor oferite de salile de evenimente din oras, iar Ambasador Oradea se ridica la cele mai exigente asteptari atat prin decorul somptuos cu peste 10.000 de cristale, prin arta culinara realizata de masterchefi cu o vastă experienta, cat si prin organizarea per ansamblu a unor evenimente de neuitat.

voltaj-oradea-ambasador