Selectează o Pagină

După succesul edițiilor precedente, JAZZ Like That revine anul acesta pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Oradea cu un concert extraordinar dedicat doamnelor și domnișoarelor din viața noastră.

Anul acesta dorim să deschidem seria unor noi spectacole prin care să sărbătorim primăvara, bucuria primelor raze calde de soare, frumusețea florilor și nu în ultimul rând celebrarea celei mai frumoase și importante ființe din viața noastră « FEMEIA ».

Luna martie este o lună dedicată femeilor din întreaga lume, iar « ReWine THAT`S AMORE SHOW » este declarația și invitația perfectă pentru toate mamele, soțiile, iubitele și prietenele din viața noastră, la un eveniment unde vor simți farmecul unui spectacol rafinat, de bun gust, plin de emoții și dragoste.

Pentru a aduce în lumina reflectoarelor un asemenea spectacol este nevoie de profesioniști. David & The Six Martini Orchestra este o trupă formată 100% din muzicieni profesioniști, iar pe data de 7 martie 2020, vor oferi un concert minunat pe ritmuri de jazz, pop opera, soul, cu invitați speciali și multe surprize.

Cei care au participat la evenimente susținute de David & The Six Martini Orchestra spun: „Este cea mai bună trupă de coveruri din Transilvania” și probabil au dreptate. După 6 ani de muncă și aproape 500 de evenimente private, pot fi considerați  cei mai buni din Transilvania și în primele trei trupe din România.

« ReWine THAT`S AMORE SHOW » este cel mai apreciat show al începutului de primăvară, în care vom sărbători dragostea, femeia, iar anul acesta alături de invitații lor speciali, trupa Anatholis, vom celebra și 10 ani de Six Martini.  Cu 14 muzicieni profesioniști pe scenă, va fi o seară specială în care ne vom bucura de cele mai frumoase piese de dragoste.

Așadar, pe data de 7 martie 2020, începând cu orele 19:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea, invităm doamnele și domnișoarele, la braț sau de mână cu distinșii lor domni, la un concert extraordinar al începutului de primăvară, cu bună dispoziție, artiști și muzică de cea mai bună calitate.

Vă așteptăm cu drag!

PARTENER PRINCIPAL : ReWine.ro & ReWine

Parteneri : BMW Grup West Premium Oradea, Dr. Leahu Dental Clinics, Academia Spațială Dr. Leahu, Evenimente Oradea, Primăria Municipiului Oradea, The Dripper, Kiss FM.