Selectează o Pagină

Anul acesta, Oktoberfest Bers Nova devine Rocktoberfest!

🍻🤘🏻 Berea cu „Rock your senses” propune pentru al doilea an la rând o experiență unică iubitorilor de bere și muzică rock!

📍 În perioada 1-3 Octombrie vă invităm în curtea fabricii Bers Nova din Parcul Industrial Borș (Oradea) la un eveniment de excepție: trei zile de concerte, prezentări, concursuri, dansuri, toate acompaniate de bere bună și preparate culinare pe măsură!Trupele invitate vin din Oradea, Chișinău, Cluj-Napoca, Iași, București și Baia Mare.

🎸 Concertele vor demara vineri cu trupa N.O.R. din Oradea, un grup reprezentativ pentru rockul orădean, prezenți pentru a doua oară la Bers Nova, după un concert memorabil în 2020. Le vor urma trupa HARMASAR din Republica Moldova, un grup de Folk Metal, în premieră la Oradea, cu o energie și o forță greu de egalat.

🤘🏻🎸 Ziua de sâmbătă o vor deschide clujenii de la STIFF KICKS, trupă de Hard Rock creată în 2017. Atracția serii, trupa BUCOVINA va face deliciul fanilor care au avut deja mai multe ocazii să-i întâlnească la Oradea.

🤘🏻🎸 Duminică vom face cunoștință cu formația GRAIU din București, o formă deosebită de îmbinare a dialectelor istorice ale limbii române cu muzica, în influențe rock, blues și jazz.
Cireașa de pe tort, sau mai bine zis spuma de pe bere o reprezintă trupa DIRTY SHIRT, în premieră absolută la Bers Nova, după apariții spectaculoase pe marile scene internaționale și premii prestigioase, inclusiv la Wacken Metal Battle în 2014.De-a lungul celor trei zile, printre concerte se va lansa noua etichetă Bers Nova, o bere dedicată orașului Oradea și locuitorilor ei, se vor organiza concursuri de băut bere, echilibristică, îndemânare, concurs de frumusețe Miss Rocktoberfest, demonstrații și degustări de bere, tombole și altele.

🍻🍴Barul evenimentului va fi asigurat de partenerii noștri de la Columbus Cafe iar mâncarea de către echipele ManagEvent – D’ale porcului și Pita by Graf.

🔊 Sunetul, scena și luminile vor fi asigurate de echipa NoTechNoShow iar voluntarii din rândul Comunității Tinerilor Basarabeni din Oradea ni se vor alătura pentru o mână de ajutor.🎫 Biletele se pot achiziționa de pe platforma AmBilet.ro 👉🏼https://www.ambilet.ro/tc-events/rocktoberfest-2021/❗️ Accesul se va face în condițiile legislației în vigoare, existând posibilitatea de testare la intrare.

🆓🚌 Transportul din Oradea în Borș se va asigura gratuit de către organizatori.

🆓🅿️ Pentru persoanele care se vor deplasa cu mașina, parcarea gratuită este asigurată în proximitatea locației.