Selectează o Pagină

Rotary Oradea 1113 organizează evenimentul caritabil Carnavalul Rotary, sâmbătă, 25 februarie, de la ora 19.00, în incinta Cetății Oradea, Sala F.

Ne vom revedea pentru a susține financiar implementarea a 3 proiecte cu impact pozitiv în comunitatea din Oradea și la nivelul județului Bihor. Acestea sunt: Grădina Rotary, Macheta Cetății Oradea, Pajiștea Rotary. Mai multe detalii despre acestea găsiți aici: Proiectele Rotary.

Carnavalul Rotary este un eveniment caritabil, dar și un prilej pentru a celebra împreună faptele bune. Prin urmare, propunem următorul dress code: costumație sau mască de carnaval.

Seara va fi culminată de o licitație în cadrul căreia se urmărește strângerea de fonduri pentru implementarea celor 3 proiecte Rotary. În urma licitației vom lua masa împreună și vom celebra rezultatele evenimentului caritabil alături de DJ Lulu Cremeneanu.

Participarea la eveniment se face în baza biletului de acces. Prețul unui bilet este de 250 RON și include masa, voia bună și susținerea organizării evenimentului caritabil.

Biletele se achiziționează în avans aici: rotary1113.ro/carnaval-rotary

Partenerii evenimentului: Visit Oradea, Piata de flori Dacardi, Beta Events

Event page