Selectează o Pagină

Curs #DPO acreditat la #ANC, organizat de Tudor Galos Consulting cu Corporactive Consulting.

Cui îi este acest curs recomandat:
1️⃣ Specialiști în protecției datelor personale, fanilor acestui domeniu, privacy geeks. Lucrăm pe cazuri reale, rezolvăm cazuri de zi cu zi. Împreună.
2️⃣ Celor care lucrează cu date personale – HR, Marketing, operațiuni, vânzări. Învățați cum să folosiți în avantajul vostru datele personale, respectând drepturile indivizilor și crescând valoarea organizației dar și valoarea și respectul pentru voi ca profesioniști.
3️⃣ Consultanților și celor care vor să ofere servicii de DPO extern. Este nevoie uriașă de specialiști în acest domeniu, cererea este mare. Am nevoie de competiție fiindcă sunt mulți păreriști cu care negociem ore în șir contracte și detalii de prelucrări. Prefer să lucrez cu profesioniști și să competiționez cu cei mai buni. Primiți materiale – nu doar politici, proceduri, documente ci și know-how, tips & tricks, soft skills, chestii care au impact direct în carieră și în business. De asemenea, networking – cunoașteți oameni cu care puteți colabora, cu care puteți parteneria.

🖥️ Online, pe Microsoft Teams.
📅 27, 28, 29 Ianuarie 2023 și 3 – 4 Februarie 2023.
💳 2000 lei de persoană.
📖 8 Module, conform curiculei aprobate de ANC, aferente COR 242231 – Responsabil cu protecţia datelor cu caracter personal.
🕵️‍♂️ Examen: în persoană, București și Oradea, la o dată agreată cu inspectorii ANC
🔗 Detalii & înscriere: https://personaldata.training/curs/curs-dpo/