Selectează o Pagină

În decursul următorilor ani vom avea la dispoziție sute de milioane de euro nerambursabili pentru digitalizare prin mai multe programe de finanțare publică – la nivel european, național și regional.
Mai mult decât simpla achiziționare a unor dispozitive digitale, acest proces este unul de inovare și transformare digitală, potrivit și util pentru viitorul afacerii tale!
Te așteptăm la evenimentul Transilvania DIH în Oradea – Transformarea digitală a IMM-urilor. Soluții și oportunități, desfășurat în Oradea, în 2 februarie 2023, ora 15.00, unde vor fi prezentate beneficiile și oportunitățile pe care le punem la dispoziție pentru afacerea ta!
Așadar, dacă reprezinți un IMM, te invităm să afli mai multe detalii despre apelul de selecție prin care poți accesa servicii de digitalizare și inovare în valoare de până la 120.000 EUR.
Pentru a participa la eveniment este necesara inscrierea, deschisă până la data de 26 ianuarie 2023, completând formularul: https://forms.gle/aNrEXgXPzg8wqkuE7. Ulterior, locul în cadrul evenimentului va fi confirmat printr-un email.

Ne vede, in 2 februarie la Cetatea Oradea!

*Transilvania Digital Innovation Hub este un proiect finanțat de Comisia Europeană – No.101083508.
Parteneri TDIH: Transilvania IT Cluster, Hygia Consult, Universitatea Babeş-Bolyai, Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, National Institute for R&D of Isotopic and Molecular Technologies, Universitatea de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca, TREC, Cluster de Industrii Creative Transilvania, Cluster de Noi Materiale, AgroTransilvania Cluster, Acces IT Oradea, Primăria Cluj-Napoca.