Selectează o Pagină

O campanie OK chalenge de educație alternativă în scoli.

Cum te poți înscrie în campanie?
Dacă ești profesor și diriginte sau dacă ești director de școală și vrei să propui o altă formă de educație alternativă elevilor, ne poți contacta la nr. de telefon 0739574944 sau pe adresa de e-mail officeokchallenge@gmail.com sau cmstudioact@gmail.com și pe baza unui parteneriat GRATUIT, venim la ora de dirigenție și facem un atelier de teatru de improvizație pentru elevi.

Ce se va întâmpla în cadrul atelierului?
Se vor pune telefoanele la loc sigur ,să nu fie folosite pe parcursul atelierului.
Un antrenor okchallenge va face o scurtă prezentare despre teatru de improvizație participanților, se vor expune regulile atelierului și beneficiile, iar mai apoi începe atelierul propriu zis cu exerciții de atenție, concentrare, impuls și spontaneitate. La finalul atelierului se va discuta deschis despre experiența avută și se va face un sondaj cu like sau dislike pentru atelier.

Ce urmărim cu această campanie?
Urmărim stimularea comunicării active în rândul elevilor și dorim să ajutăm la gestionarea comunicarii digitale. Prin aceste exerciții ale teatrului de improvizație elevi își pot îmbunătăți calitățile de comunicare activă, umorul, atenția și pot deprinde calități actoricești. De asemenea urmărim experiența unui atelier cu bunădispoziție care ne scoate din zona de confort.
Durata campanie este de 1 lună de zile din acest moment.