Selectează o Pagină

Vă așteptăm pe data de 24 iunie (sâmbătă) de la ora 17:30 în Parcul Libertății pentru a celebra și a urmări lansarea proiectului Experience Oradea, precum și a expoziției Feel Oradea.

Despre Experience Oradea (eOradea)

eOradea este un proiect de inovare și dezvoltare turistică și comunitară locală.
Ce lansăm mai exact?
1 – Oradea Digital City Tour : Primul tur ghidat digital al orașului Oradea
2 – Oradea Digital City Booklet : Primul booklet digital care va centraliza toate informațiile de care un turist are nevoie în Oradea
3 – Calendarul cu evenimente pentru această vară
4 – Oportunități de colaborare și de voluntariat

Puteți găsi toate detaliile despre proiectul nostru mai jos:
https://eoradea.com/despre-proiect/

Despre expoziția Feel Oradea

Un oraș nu este doar o locație geografică pe hartă, este un loc cu o multitudine de valențe sociale, semnificații personale și identități locale. Am creat Feel Oradea pentru a da oamenilor șansa de a-și exprima viziunea despre orașul nostru, prin cele două secțiuni – hărți mentale și fotografii.
În a doua parte a evenimentului, îi vom avea ca invitați pe autorii celor 4 lucrări câștigătoare, care ne vor povesti despre ceea ce ei au reușit să surprindă.

Oricine se poate înscrie cu lucrări la expoziție. Puteți citi toate detaliile despre expoziție, concurs și înscriere mai jos:
https://eoradea.com/feel-oradea/

Proiectul Experience Oradea este finanțat de Fundația Comunitară Oradea, prin programul Bursa Talentelor, cu sprijinul sponsorilor afișați mai jos.
Acesta este implementat de Asociația Renew Carpathia.

Sponsori: Plexus, Nidec, Decitex, Vernicolor, Celestica, Madrugada, Sema Express, Blackboard, Golde, Media Communications, Solarfocus România.

Parteneri de proiect: Flipsnack, Podgoriile Dextra
Parteneri instituționali: Primăria Municipiului Oradea, Visit Oradea, Oradea Heritage